๐Ÿš— Auto's en motoren

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Qlics, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Qlics hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Qlics. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Qlics account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Verstappen

Verstappen.com is de enige echte officiële Max Verstappen webshop. Verstappen.com biedt 100% officiële merchandise. De ruime collectie bestaat uit onder meer caps, kleding, accessoires en schaalmodellen. Ook is er de Red Bull Racing collectie, bestaande uit team- en lifestyle kleding, voorzien van alle officiële sponsorlogo’s. De Max Verstappen collectie is een exclusieve lijn artikelen die in samenwerking met Max Verstappen is geproduceerd. Een groot deel van de Verstappen merchandise is verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Verstappen.com is dan ook dé webshop voor alle Max Verstappen fans.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

TEMU

Temu (tee-moo) is een online marktplaats die zich inzet om betaalbare kwaliteitsproducten aan te bieden, zodatu uw dromen kunnen verwezenlijken in een inclusieve omgeving.

Verdien tot 4.2% Cashback op je aankoop

ANWB Wegenwacht

ANWB biedt hulp bij pech. Sluit een ANWB Wegenwacht Service af en verdien tot € 4,20 terug in jouw account.

Verdien tot 420 qlics

ANWB Webwinkel

In de ANWB Webwinkel vind je producten die jou erbij helpen om veilig de weg op te kunnen.

Verdien tot 1.68% Cashback op je aankoop

Autovendi

Gratis en veilig je auto verkopen? Je ontvangt altijd en voor elke auto een gegarandeerd bod. Verkoop nu je auto en verdien € 3 terug in je account.

Verdien tot € 3,00

Tirendo

Tirendo is de online bandenspecialist van Nederland.

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Euromaster Bandenservice

Het grootste netwerk van auto-onderhoud en bandenservicebedrijven! Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop

LightintheBox

 LightInTheBox is een wereldwijd online retailbedrijf dat producten rechtstreeks levert aan consumenten over de hele wereld. LightInTheBox, opgericht in 2007, biedt klanten een gemakkelijke manier om te winkelen voor een brede selectie lifestyleproducten tegen aantrekkelijke prijzen.

Verdien tot 3.6% Cashback op je aankoop

DriversOnly

Slaag voor je CBR theorie-examen!
Theorie examen oefenen

Verdien 7.5% Cashback op je aankoop

Autobandenmarkt

Autobandenmarkt is de grootste online bandenhandel in Europa.

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Motorbandenmarkt

Motorbandenmarkt.nl is de grootste online banden discounter in heel Europa met 13.000 montage partners.

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Banden-pneus-online

Pneus Online is niet alleen een webshop, maar biedt ook een bandenencyclopedie. Door de technische adviezen kunnen klanten hun banden uitkiezen als ware kenners. 

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Tyre Company

TyreCompany.nl is één van de grootste online banden- en velgenwebwinkels van Europa. 

Verdien tot 0.46% Cashback op je aankoop

EBBM

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. 

Soundmaster Shop

Soundmaster Shop is officieel dealer van het merk Soundmaster en biedt retro hifi, platenspelers en DAB+ radio’s aan. 

Verdien 1.05% Cashback op je aankoop