๐Ÿงบ Wonen - Witgoed

Van witgoed tot koelkasten vind u hier.

Skala

Skala is een online verhuurder van consumentenelektronica. 

Verdien 150 qlics

Expert

Expert is de online winkel voor witgoed, huishoudelijke artikelen en meer.

Verdien tot 1.8% Cashback op je aankoop

Welhof

De beste producten tegen een goede prijs, dat vind je bij Welhof! Een compleet assortiment voor in huis en om eropuit te gaan. Met witgoed en fietsen als best verkopende producten wordt het assortiment continu uitgebreid. Allemaal voor elk budget!

Verdien 0.6% Cashback op je aankoop

Witgoedhuis

Witgoedhuis verkoopt kleine en grote huishoudelijke apparaten.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Voordelig Witgoed

Voordelig Witgoed biedt verschillende soorten witgoed aan tegen voordelige prijzen. 

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

De Witgoed Outlet

De Witgoed Outlet, de nummer één in nieuwe (Outlet) en Tweedekans witgoed en consumenten elektronica. Producten met lichte krasje/deukje en scherp geprijsd. Voor 23.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Gratis bezorging en montage.

Verdien tot 4.2% Cashback op je aankoop

Bluemovement.com/nl-nl

BlueMovement.nl gaat met het aanbieden van abonnementen op wassen, drogen en koelen van bezit naar gebruik. De belofte is dat u altijd een werkende wasmachine, koelkast of wasdroger thuis hebt. Doordat BlueMovement.nl eigenaar blijft van de apparaten zorgt Bluemovement.nl ervoor dat de levensduur ervan wordt verlengd. BlueMovement.nl wil uiteindelijk volledig circulair zijn. Dit is een doorlopend proces, waarin Bluemovement.nl steeds meer bereikt. BlueMovement.nl is een initiatief van Bosch.

Verdien 2.400 qlics

Kinq.nl

KINQ.nl is het meest inspirerende online warenhuis voor al uw gadgets, smart devices, audio-video apparatuur en nog veel meer. Bij KINQ.nl koopt u innovatieve artikelen die uw leven makkelijker maken. KINQ.nl biedt een ruime keuze aan unieke producten. Het gaat er niet om zoveel mogelijk producten aan te bieden, maar de producten aan te bieden die een meerwaarde hebben.

Verdien tot 3.15% Cashback op je aankoop

Refurbishwitgoed.nl

Refurbishwitgoed.nl heeft een breed online aanbod refurbished witgoed producten met uiteraard de juiste voorwaarden en garantie tegen de laagste prijzen. Het aanschaffen van witgoed is u een flinke investering en Refurbishwitgoed.nl speelt hierop in door de mogelijkheid te bieden enorm veel kosten te besparen en toch een A merk aan te schaffen.

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

Ep.nl

EP.nl is een winkelformule van ElectronicPartner waarbij 80 ondernemers zijn aangesloten. Op de webshop EP.nl wordt er een breed assortiment aangeboden met hoogwaardige consumentenelektronica van alle bekende merken. EP: staat voor een hoge kwaliteitsstandaard en deskundig advies. EP:onderscheidt zich door persoonlijke service en contact. Bovendien beschikt EP: over een uitstekende bezorg- en installatieservice.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop