๐Ÿ’Š Drogisterijen en Parfumerie

Drogisterijen en Parfumerie

Hairandbeautyonline

Hairandbeautyonline.com verkoopt alleen professionele kappersmerken, maar dan tegen een aantrekkelijke prijs.

Verdien 2.18% Cashback op je aankoop

Pazzox

Pazzox.nl is een jonge online apotheek/drogist die zich focust op een frisse merkcommunicatie om zo het ouderwetse imago van een apotheek kwijt te spelen. We pakken uit met scherpe prijzen. Een persoonlijke aanpak en service kunnen bieden is verder 1 van onze grootste prioriteiten. Maar eigenlijk willen we meer dan simpelweg een retailer worden.

Verdien tot 2.1% Cashback op je aankoop

Diamond Smile

De oplossing voor snel en effectief tanden bleken. DiamondSmile producten onderscheiden zich door hun kwaliteit van vervaardiging en natuurlijke ingrediënten.

Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

Plein

Alles op het gebied van verzorging, gezondheid, afslanken en seksualiteit.

Verdien 0.9% Cashback op je aankoop

Koopjedeal.nl

Koopjedeal.nl is een webshop gespecialiseerd in dagdeals uit verschillende categorieën. Denk hierbij aan de categorieën Wonen, Elektronica, Gezond & Verzorgd, Hobby & Vrije Tijd, Slapen en Huishoudelijk. Koopjedeal.nl heeft met hu jarenlange e-commerce naam en kennis een gevestigde naam weten te creëren in Nederland. Daarnaast spreekt Koopjdeal.nl ook de ambitie uit om verder te groeien met uitbreiding van het assortiment en verstevigde aanwezigheid in het medialandschap.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Voordeelvanger.nl

Voordeelvanger.nl is een 'dagdeal' site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Holland and Barrett

Holland and Barrett is een specialist op het gebied van natuurlijke gezondheid. Plaats een bestelling en verdien 3% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Haarshop

Haarshop.nl is dé online shop die is gespecialiseerd in haar- en beautyproducten.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Voordeeldrogisterij

Dé goedkope drogist
Uw favoriete drogisterij artikelen online bestellen voor de laagste prijs? Voordeeldrogisterij is dé goedkope drogist in A-merken op het gebied van verzorging, gezondheid en schoonmaak.

Verdien 2.25% Cashback op je aankoop

PharmaMarket

PharmaMarket, jouw online apotheek

Verdien tot 1.2% Cashback op je aankoop

ICI Paris XL

ICI Paris XL is dé beautyspecialist van Nederland. Bestel een product en verdien 1,5% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

24Pharma (NL)

24Pharma is een online apotheek/drogist, die al meer dan 5 jaar actief is en ondertussen een vaste waarde op de markt is. Klantenservice en klanttevredenheid is voor hen een topprioriteit. Ze hebben meer dan 5000 reviews en scoren gemiddeld een 9 op 10. Hun customer service is te bereiken via chat, mail en telefoon. Daarnaast wordt alles, voor 16u besteld, de volgende dag geleverd, ook op zaterdag. Verzending in Nederland is gratis (vanaf €49,90).

Verdien 0.75% Cashback op je aankoop

Loop Earplugs

Bij Loop maken we innovatieve oordoppen die er goed uitzien en goed aanvoelen. Onze productlijn omvat een breed scala aan oordopjes voor muziek, slaap, geluidsgevoeligheid en focus. Dat betekent dat er een Loop is voor iedereen in uw publiek!

Verdien 4.2% Cashback op je aankoop

Vitamines.com

De kans dat jij chronisch ziek wordt later is 50%. En deze kans is met 40% gegroeid de afgelopen 20 jaar. โ€จ Gezondheid is geen standaard gegeven meer, maar meer een kans. Wij willen van die kans een zekerheid maken. Door zoveel mogelijk mensen de beste oplossing te bieden voor hun probleem in één website. Vitamines.com is de plek waar oosterse en westerse geneeskunde samenkomen. Een huiskamer waarin alles is om jou te supporten het beste uit je leven te halen. โ€จ

Verdien 6% Cashback op je aankoop

WeSmyle NL

Smyle biedt goede èn duurzame mondverzorging: natuurlijke tandpasta tabletjes, in papieren navulverpakkingen gratis en CO2-neutraal door je brievenbus bezorgd, incl. cool glazen bewaarflesje. Smyle is vegan, dierproefvrij, 100% natuurlijk èn vrij van plastic tubes en microplastics. Wij hebben sinds juli 2020 al meer dan 300.000 tubes bespaard. Nu door naar 1 miljoen! Smyle groeit, we need you!

Verdien tot 525 qlics + Verdien 3% Cashback op je aankoop