๐ŸŒผ Bloemen & Planten

Op zoek naar een leuk bloemstukje voor een speciale gelegenheid? In deze categorie kun je diverse shops vinden op het gebied van bloemen en planten. Maar natuurlijk ook hoveniers, tuin accessoires en meer!

Greetz

Greetz is de online wenskaartenservice waar je echte kaarten per post kunt versturen.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

KaartDirect

KaartDirect biedt een ruime keuze aan cadeaukaarten. Deze campagne richt zich op ons assortiment aan tegoedkaarten voor populaire gaming platforms zoals PlayStation, Nintendo en Xbox.

Verdien tot 3% Cashback op je aankoop

BloomPost

Met BloomPost kun je iemand op een leuke manier verrassen. 

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

2dekansje

2dekansje.com is de duurzame marktplaats voor internetretouren en restvoorraad, ook wel tweedekans-producten genoemd.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Regiobloemist

Regiobloemist verstuurt bloemen met 7 dagen versgarantie voor iedere gelegenheid en iedere locatie. Plaats een bestelling en verdien 2,25% van de aankoopprijs terug.

Verdien 2.25% Cashback op je aankoop

BoeketCadeau

Bij BoeketCadeau.nl bestel je bloemen en cadeaus. De bloemen kunnen 7 dagen per week bezorgd worden, ook op zondag. 

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

DeBloemist

DeBloemist.nl is gespecialiseerd in het versturen van bloemen en cadeaus door Nederland.

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop

Florastore

Onze producten staan bekend om hun kwaliteit en zorgvuldige verpakking. Planten zijn ook uitgesloten van het recht op retour. Dit betekent dat je nauwelijks te maken zult krijgen met retouren

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Kooprijk

Kooprijk.nl verkoopt alles voor in de tuin, kantoor, speelgoed, sport en vrije tijd en wonen. Zij hebben een ruim assortiment aan verschillende merken. Alle 60.000+ artikelen worden snel, meestal de volgende dag, geleverd!

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Tuinrijk.nl

Tuinrijk.nl is uw online tuinwinkel met alles voor buitenleven. Genieten van een tuin, betekent bezig zijn in een tuin. Tuinrijk weet dit als geen ander. Daarom hebben ze een producten-lijn samengesteld waarmee de enthousiaste tuinliefhebber nog meer kan genieten van zijn hobby.

Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

Tuinland NL

Bij Tuinland bent u altijd aan het juiste adres voor uw huis en tuin.U vindt hier alles; van binnen tot buiten, van klusmateriaal tot decoratie.Kortom: Tuinland is thuis in alles voor uw huis!

Verdien 3% Cashback op je aankoop

DEPOT Onlineshop

LET OP: WIJ BEËINDIGEN ONS AFFILIATE PROGRAMMA OP 16 JUNI 2023. PUBLISHER VERZOEKEN WORDEN DAAROM NIET LANGER GEACCEPTEERD.

Verdien tot 2.4% Cashback op je aankoop

Plusjop

Plusjop is een snelgroeiende totaal-leverancier voor alles wat betrekking heeft tot de tuin.Wij leveren aan de particulier , hovenier , en mensen die affiniteit hebben in de groenvoorzieningen.

Verdien 2.4% Cashback op je aankoop

Surprose.nl

Het team achter Surprose heeft ruim 13 jaar ervaring in de online verkoop van bloemen in geheel Europa. Surprose is volkomen transparant in de herkomst van de rozen. Land van herkomst en de kweker worden genoemd op elke productpagina. Surprose selecteert de beste rozen, bij de beste kwekers ter wereld en biedt ook zeer exclusieve soorten op haar webshop aan. Rozen zijn ook per stuk, in meerdere kleuren van 20 -.1.000 stuks online te bestellen.

Verdien 3.78% Cashback op je aankoop

Knuffelkado.nl

Knuffelkado.nl is onderdeel van Flowers4U.  Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux

Verdien 1.8% Cashback op je aankoop