๐Ÿค‘ Geld & Financieel

In de financiele wereld gaat veel geld om, en daarom is er juist op deze producten geld te besparen. Sluit via MyClics bijvoorbeeld je autoverzekering over, en je dure leningen. Vaak krijg je van ons nog een extra cashback vergoeding, bij onder andere het afsluiten van een goedkopere zorgverzekering. Een goedkope zorgverzekering kan erg veel geld besparen!

Philips: Word lid van de club en krijg โ‚ฌ 10!

Schrijf je gratis in bij de nieuwsbrief van Philips en verdien 20 cent in je saldo!

Verdien € 0,20

Independer Energie

Vergelijik nu de ernergie tarieven bij Independer Energie

Verdien 600 qlics

ANWB Credit Card

Al 750.000 leden gebruiken een ANWB Credit Card, bijvoorbeeld tijdens een city trip.

Verdien tot € 9,00

Zonnestroom Collectief

Vraag een gratis offerte aan voor zonnepanelen bij Zonnestroom Collectief!

Toluna

 Bij Toluna telt jouw mening. Beantwoord enquêtes en verdien geld. 

Overstappen NL

Overstappen.nl is onderdeel van de Kizi familie. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Wij helpen consumenten namelijk om zonder kosten en te veel moeite de beste keuze te maken als het gaat om maandelijkse uitgaven voor zaken.

Verdien tot 1.050 qlics

Saldodipje

Saldodipje is al jaren de grootste aanbieder van leningen in Nederland. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij perfect hoe wij de Nederlandse consument van dienst kunnen zijn. U kunt elk moment van de dag een lening aanvragen, waar u ook bent.

Verdien tot 2.340 qlics

i-Say Global

 Beïnvloed de toekomst en verdien beloningen
Laat je mening horen en kies uit verschillende beloningen, waaronder Amazon-, PayPal-, Global Gift Card en meer.

Verdien tot 189 qlics

Brand New Day

Bij Brand New Day kun je een verzekeringspolis laten overboeken. 

123opzeggen

123opzeggen.nl is dé website waar klanten eenvoudig hun abonnement kunnen opzeggen.

Verdien 60 qlics

GfK Panel

Uw mening is punten waard! Bij het GfK Panel ontvangt u voor uw deelname aan onderzoeken een vergoeding in punten. Deze punten kunt u sparen en inwisselen voor leuke cadeaubonnen in onze cadeaushop. Het aantal punten dat u ontvangt hangt af van het onderzoek waaraan u deelneemt. Wanneer u 2.000 punten gespaard heeft kunt u deze inwisselen voor een bon t.w.v. 10,-.

Verdien 120 qlics

OSW.nl

OSW.nl regelt een zorgeloze verkoop van uw auto, sloopauto, caravan, camper en boot. U meldt uw voertuig binnen 5 minuten aan en ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. OSW.nl regelt het hoogste bod vanuit heel Nederland en werkt alleen met betrouwbare, RDW erkende kopers.

Verdien 150 qlics

Jawel

Jawel.nl - bespaar op je maandelijkse hypotheeklasten

Verdien 357 qlics

Advocatuurnederland

Advocatuur Nederland brengt particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een advocaat op eenvoudige wijze in contact met een specialist. De aanvrager ontvangt gratis vier offertes van geselecteerde professionals in de regio. Advocatuur Nederland is de specialist in de werving van nieuwe klanten in de advocatuur. Ondernemers zien het bedrijf en klantenbestand groeien met nieuwe opdrachten die het bedrijf via de website ontvangt.

Verdien 300 qlics

Zoekuwnotaris.nl

Zoek uw notaris brengt particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een advocaat op eenvoudige wijze in contact met een specialist. De aanvrager ontvangt gratis vier offertes van geselecteerde professionals in de regio. Zoek uw notaris is de specialist in de werving van nieuwe klanten. Ondernemers zien het bedrijf en klantenbestand groeien met nieuwe opdrachten die via de website binnen komen.

Verdien 300 qlics